top of page
AdobeStock_294405902.jpeg

Den ultimate starten på en musikkarriere

ARTISTUTVIKLING

Om linja

Du har egenkomponert musikk og har lyst til å få bandet opp å stå? Eller du skriver for deg selv og har lyst til å nå frem som soloartist?

Denne musikklinjen er for deg som ønsker videre utvikling som soloartist og som samspillsgruppe. Vi søker deg med noe erfaring, enten du vil forbedre låtmaterialet ditt, bli bedre på ditt eget instrument, utvikle deg på scene eller lære mer om lydproduksjon og musikkbransjen. Norsk musikk streames mer enn noen gang før og du trenger ikke lenger plateselskaper i ryggen for at ditt verk skal tilgjengeliggjøres.

DSC06699.jpg

LÅTSKRIVING
VOKAL OG INSTRUMENT
MUSIKKPRODUKSJON
MIKSING OG MASTERING
SCENEARBEID
MUSIKKBRANSJEN

GODE ØVINGSROM
ETABLERE EGET PLATESELSKAP
FOTO, DESIGN, IMAGE
AKTIVITETER MED HELE SKOLEN
VARIERENDE VALGFAG

Fagplan

Det er ikke lenger nødvendig å være avhengig av de store plateselskapene for å nå ut med musikken.

Først skal vi sikre at musikken du produserer blir av høy kvalitetet, deretter kan vi se nærmere på miksing av lyd for å sikre at den høres bra ut på alle typer headset og høyttalere. Før musikken presenteres vil du lære hvordan du lager et artwork og image som artist, samt registrere deg opp som et foretak og styre dine egne låtutgivelser gjennom ditt plateselskap. 

Målet er at du skal kunne stå selvstendig og ha kontroll over karrieren du begir deg ut på. Med enkle verktøy kan du gjøre den samme jobben de store plateselskapene gjør, hvor du står igjen med all fortjeneste. Du kan jobbe med den sjangeren du selv ønsker.

P1160126.JPG
311155854_499790992086288_5693869886584390931_n.jpg

SKANDINAVIA, PARIS & LONDON, PORTUGAL, SØR-AFRIKA 

Velg studieturen din selv!

Studieturene på Stavern folkehøyskole gir deg helt unike erfaringer og opplevelser. 

Slik bor du

Velkommen inn i folkehøyskolebobla!

Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap.

DSC0347411.jpg

Fra kr 126 000.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Daniel J.jpg

Daniel Johannessen

Linjelærer Artistutvikling

Daniel er en engasjert og aktiv kar med smittende humør. Han trives best med mange baller i lufta og når han får jobbe kreativt. 

Han har bachelor i musikk, menighet, ledelse fra NLA og har siden 2014 jobbet som musiker med bl.a. å være produsent, trommeslager, kursholder, lovsangsleder, låtskriver og tekniker. Å bli kjent nye folk, lære nye ting, og dele av sin kunnskap og engasjement er noe av det gøyeste han vet, så han seg maks til å bli kjent med nye elever på folkehøyskolen!

bottom of page