ARTISTUTVIKLING

—Pngtree—color_watercolor_brush_material

Den ultimate starten på en musikkkarriere

Hvit transparent2.png
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Du har egenkomponert musikk og har lyst til å få bandet opp å stå? Eller du skriver for deg selv og har lyst til å nå frem som soloartist?

Denne musikklinjen er for deg som ønsker videre utvikling som soloartist og som samspillsgruppe. Vi søker deg med noe erfaring, enten du vil forbedre låtmaterialet ditt, bli bedre på ditt eget instrument, utvikle deg på scene eller lære mer om lydproduksjon og musikkbransjen. Norsk musikk streames mer enn noen gang før og du trenger ikke lenger plateselskaper i ryggen for at ditt verk skal tilgjengeliggjøres.

PRODUKSJON AV MUSIKK

LÅTSKRIVING

SAMARBEID

MIKSING/MASTERING

VOKAL OG INSTRUMENTOPPTAK

GODE ØVINGSROM

PRO TOOLS, LOGIC PRO, FL, ABLETON

PHOTOSHOP, FOTO DESIGN, IMAGE

ETABLERE EGET PLATESELSKAP

MUSIKKBRANSJEN IDAG

AKTIVITETER MED HELE SKOLEN

SCENEØVELSER, FREMFØRINGER

IDYLLISKE STAVERN

TUR TIL SAN FRANCISCO OG LA

HEMSEDAL DOWNHILL

VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

Det er ikke lenger nødvendig å være avhengig av de store plateselskapene for å nå ut med musikken.

Først skal vi sikre at musikken du produserer blir av høy kvalitetet, deretter kan vi se nærmere på miksing av lyd for å sikre at den høres bra ut på alle typer headset og høyttalere. Før musikken presenteres vil du lære hvordan du lager et artwork og image som artist, samt registrere deg opp som et foretak og styre dine egne låtutgivelser gjennom ditt plateselskap. 

Målet er at du skal kunne stå selvstendig og ha kontroll over karrieren du begir deg ut på. Med enkle verktøy kan du gjøre den samme jobben de store plateselskapene gjør, hvor du står igjen med all fortjeneste. Du kan jobbe med den sjangeren du selv ønsker.

STUDIETUR SAN FRANCISCO & LA

San Francisco og Los Angeles er to spennende byer på stillehavssiden av USA som, både historisk sett, og per i dag er svært aktuelle for musikkens utvikling. Her skal vi besøke kjente musikk- og film attraksjoner, og la oss inspirere i fotsporene til verdensstjerner på byens små og store scener.

Los Angeles er en av verdens største byer med produsenter av populærkultur; ikke minst på grunn av bydelen Hollywood

Fra kr 123 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Design uten navn (20).png

Anna Eline Østgård Berg

Linjelærer Artistutvikling

Anna Eline er utdannet musiker i England. Hun er musiker helt til beinet og alt hun gjør dreier seg om musikk.

Anna Eline var selv elev på Stavern folkehøyskole før hun studerte i England. Vi er så glad for at hun har kommet tilbake til skolen, men denne gangen som vår musikklærer.