top of page
DSC07298.jpg

LÅTSKRIVERKURS
VOKAL OG INSTRUMENT
SAMSPILL
INNSPILLING I STUDIO
SCENEARBEID
MIKSING / MASTERING

ARTISTMØTER
GODE ØVINGSROM

KONSERTER
FOTO, DESIGN, IMAGE
AKTIVITETER MED HELE SKOLEN
VARIERENDE VALGFAG

5-P1150873.jpg

Opplev musikkgleden på bandrommet

BAND VOKAL STUDIO

Om linja

Band Vokal Studio er en komplett linje både for hobbymusikeren og deg som trenger et springbrett til høyere utdanning.

Elsker du å holde på med musikk og drømmer om et år hvor det blir din hverdag? Med en fot i klasserommet og en fot i bransjen gir lærerne deg den kunnskapen du trenger for å komme videre på din drøm. I tillegg til individuelle ferdigheter, fokuserer vi på musikkproduksjon som fag, enten det dreier seg om å arrangere og øve inn låter i øvingsrommet, eller å spille inn og mikse låtene i studio. Musikk er personlig og ladet med følelser, derfor blir trygghet, trivsel og tett oppfølging så utrolig viktig for oss. På Band Vokal Studio vil du få utfolde deg i gode øvingslokaler, et godt studio og på en god konsertscene. Kanskje aller viktigst; bli en del av en sammensveiset klasse i et trygt skolemiljø. 

FAGPLAN

Vi jobber hele året mot konserter, show og innspillinger. Gjennom prosjektbasert undervisning vil du bli en habil musiker/sanger, og vi tilrettelegger gjerne for dem som ønsker videre utdanning i musikk.

Enten du synger, spiller instrument eller jobber mest med elektronisk produksjon vil linja passe både for deg som kan mye fra før, og for deg som er i startfasen. Du trenger ingen forkunnskaper om musikk for å ta del i denne linjen. Men ettersom at du allerede leser denne teksten vil vi tro at dette er noe du har lyst til å utvikle deg innenfor. Vi forventer derfor at du brenner for faget og er glad i musikk.

17-P1160034_edited.jpg
311155854_499790992086288_5693869886584390931_n.jpg

SKANDINAVIA, PARIS & LONDON, PORTUGAL, SØR-AFRIKA 

Velg studieturen din selv!

Studieturene på Stavern folkehøyskole gir deg helt unike erfaringer og opplevelser. 

SLIK BOR DU

Velkommen inn i folkehøyskolebobla!

Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap.

DSC0347411.jpg

Fra kr 126 000.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Daniel J.jpg

Daniel Johannessen

Linjelærer Band Vokal Studio

Daniel er en engasjert og aktiv kar med smittende humør. Han trives best med mange baller i lufta og når han får jobbe kreativt. 

Han har bachelor i musikk, menighet, ledelse fra NLA og har siden 2014 jobbet som musiker med bl.a. å være produsent, trommeslager, kursholder, lovsangsleder, låtskriver og tekniker. Å bli kjent nye folk, lære nye ting, og dele av sin kunnskap og engasjement er noe av det gøyeste han vet, så han seg maks til å bli kjent med nye elever på folkehøyskolen!

bottom of page