Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole 

BAND VOKAL STUDIO

Vi tror du utvikler deg aller mest gjennom praktisk arbeid, mye tid på instrumentet ditt/sangen din og får være deg selv i et trygt miljø.

OM LINJA

Band Vokal Studio er en komplett linje både for hobbymusikeren og deg som trenger et springbrett til høyere utdanning. Du trenger ingen forkunnskaper.

Elsker du å holde på med musikk og drømmer om et år hvor det blir din hverdag? Med en fot i klasserommet og en fot i bransjen gir lærerne deg den kunnskapen du trenger for å komme videre på din drøm. I tillegg til individuelle ferdigheter, fokuserer vi på musikkproduksjon som fag, enten det dreier seg om å arrangere og øve inn låter i øvingsrommet, eller å spille inn og mikse låtene i studio. Musikk er personlig og ladet med følelser, derfor blir trygghet, trivsel og tett oppfølging så utrolig viktig for oss. På Band Vokal Studio vil du få utfolde deg i gode øvingslokaler, et godt studio og på en god konsertscene. Kanskje aller viktigst; bli en del av en sammensveiset klasse i et trygt skolemiljø. 

SAMSPILL

LÅRSKRIVINGSKURS

INSTRUMENT OG VOKALUNDERVISNING

MIKSING/MASTERING

ARTISTMØTER & RELASJONSBYGGING

GODE ØVINGSROM

PRO TOOLS, LOGIC PRO, FL, ABLETON

PHOTOSHOP, FOTO DESIGN, IMAGE

ETABLERE EGET PLATESELSKAP

KONSERT & SCENEØVELSE

UTGIVELSE AV MUSIKK

INNSPILLING I PROF. STUDIO

IDYLLISKE STAVERN

TUR TIL SAN FRANCISCO OG LA

HEMSEDAL DOWNHILL

VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

Vi jobber hele året mot konserter, show og innspillinger. Gjennom prosjektbasert undervisning vil du bli en habil musiker/sanger, og vi tilrettelegger gjerne for dem som ønsker videre utdanning i musikk.

Enten du synger, spiller instrument eller jobber mest med elektronisk produksjon vil linja passe både for deg som kan mye fra før, og for deg som er i startfasen. Du trenger ingen forkunnskaper om musikk for å ta del i denne linjen. Men ettersom at du allerede leser denne teksten vil vi tro at dette er noe du har lyst til å utvikle deg innenfor. Vi forventer derfor at du brenner for faget og er glad i musikk.

  • Skolestart 22. august 2020

  • Uke 41 - Høstferie

  • Juleferie fra  ca 17. desember t.o.m ca 4. januar

  • Uke 8 - Vinterferie

  • Mars - Tur til Hemsedal

  • Uke 13 - Påskeferie

  • Skoleavslutning 15. mai 2021

STUDIETUR SAN FRANCISCO & LA

San Francisco og Los Angeles er to spennende byer på stillehavssiden av USA som, både historisk sett, og per i dag er svært aktuelle for musikkens utvikling. Her skal vi besøke kjente musikk- og film attraksjoner, og la oss inspirere i fotsporene til verdensstjerner på byens små og store scener.

Los Angeles er en av verdens største byer med produsenter av populærkultur; ikke minst på grunn av bydelen Hollywood

Fra kr 119 200.-

Arne Aasland

Linjelærer Artistutvikling

Musikk har vært Arnes store lidenskap, hobby og jobb omtrent hele livet. Han er ekstremt dedikert i sin søken etter særpreg, enten han jobber med elever her på skolen, eller med profesjonelle utøvere i sitt velrenommerte studio. Han har lang erfaring innen lyd og musikkproduksjon, noe som har resultert i flere spellemannsnominasjoner og lydjobber på de fleste store konserthus og klubber i landet.

Ståle Gilberg

Linjelærer Artistutvikling

Ståle har lærerutdanning fra Høgskolen i Oslo og musikk fra Høgskolen i Staffeldtsgate. Han har jobbet deltid som gitarist, og vært lydtekniker og produsent i Sounderground Studio i Oslo. Han har vært instruktør og leder for en rekke bandkurs rundt om i landet, ledet flere husorkester og spilt i ulike band.