BAND VOKAL STUDIO

—Pngtree—color_watercolor_brush_material

Vi tror du utvikler deg aller mest gjennom praktisk arbeid, mye tid på instrumentet ditt/sangen din og får være deg selv i et trygt miljø.

Hvit transparent2.png
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Band Vokal Studio er en komplett linje både for hobbymusikeren og deg som trenger et springbrett til høyere utdanning. Du trenger ingen forkunnskaper.

Elsker du å holde på med musikk og drømmer om et år hvor det blir din hverdag? Med en fot i klasserommet og en fot i bransjen gir lærerne deg den kunnskapen du trenger for å komme videre på din drøm. I tillegg til individuelle ferdigheter, fokuserer vi på musikkproduksjon som fag, enten det dreier seg om å arrangere og øve inn låter i øvingsrommet, eller å spille inn og mikse låtene i studio. Musikk er personlig og ladet med følelser, derfor blir trygghet, trivsel og tett oppfølging så utrolig viktig for oss. På Band Vokal Studio vil du få utfolde deg i gode øvingslokaler, et godt studio og på en god konsertscene. Kanskje aller viktigst; bli en del av en sammensveiset klasse i et trygt skolemiljø. 

SAMSPILL

LÅTSKRIVINGSKURS

INSTRUMENT OG VOKALUNDERVISNING

MIKSING/MASTERING

ARTISTMØTER & RELASJONSBYGGING

GODE ØVINGSROM

PRO TOOLS, LOGIC PRO, FL, ABLETON

PHOTOSHOP, FOTO DESIGN, IMAGE

ETABLERE EGET PLATESELSKAP

KONSERT & SCENEØVELSE

UTGIVELSE AV MUSIKK

INNSPILLING I PROF. STUDIO

IDYLLISKE STAVERN

TUR TIL SAN FRANCISCO OG LA

HEMSEDAL DOWNHILL

VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

Vi jobber hele året mot konserter, show og innspillinger. Gjennom prosjektbasert undervisning vil du bli en habil musiker/sanger, og vi tilrettelegger gjerne for dem som ønsker videre utdanning i musikk.

Enten du synger, spiller instrument eller jobber mest med elektronisk produksjon vil linja passe både for deg som kan mye fra før, og for deg som er i startfasen. Du trenger ingen forkunnskaper om musikk for å ta del i denne linjen. Men ettersom at du allerede leser denne teksten vil vi tro at dette er noe du har lyst til å utvikle deg innenfor. Vi forventer derfor at du brenner for faget og er glad i musikk.

STUDIETUR SAN FRANCISCO & LA

San Francisco og Los Angeles er to spennende byer på stillehavssiden av USA som, både historisk sett, og per i dag er svært aktuelle for musikkens utvikling. Her skal vi besøke kjente musikk- og film attraksjoner, og la oss inspirere i fotsporene til verdensstjerner på byens små og store scener.

Los Angeles er en av verdens største byer med produsenter av populærkultur; ikke minst på grunn av bydelen Hollywood

Fra kr 123 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Ståle Gilberg

Linjelærer Band Vokal Studio

Skjermbilde 2020-01-15 kl. 10.43.06.png

Ståle har lærerutdanning fra Høgskolen i Oslo og musikk fra Høgskolen i Staffeldtsgate. Han har jobbet deltid som gitarist, og vært lydtekniker og produsent i Sounderground Studio i Oslo. Han har vært instruktør og leder for en rekke bandkurs rundt om i landet, ledet flere husorkester og spilt i ulike band.

Hvit transparent2.png

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!