top of page
IMG_6322.jpg

Elevmiljø

Folkehøyskolen har sterkt fokus på personlig utvikling og danning i lag med andre. Vårt mål er at hver elev opplever å bli sett, hørt og tatt på alvor. Helt sentralt i dette er den åpne dialogen og de mange uformelle møteplassene vi har mellom de ansatte og elevene.

De ansatte er her for elevene og det merker elevene.

Stavern folkehøyskole har hundre års erfaring. Vi er opptatt av at alle elevene opplever et godt og trygt læringsmiljø, både fysisk, psykisk og sosialt. De ansatte arbeider målrettet med forebyggende tiltak slik at en skal unngå vanskelige og vonde situasjoner.

DSC04025 2_edited.jpg

HVERDAGEN

IMG_20210302_121459.jpg

Våre 2. årselever har regien på kveldsaktivitetene. Aktivitetene varierer noe fra uke til uke, men fokuset er på at man skal kunne ha det gøy sammen og slappe litt av. Dette kan være ballspill, filmkveld, kunst og håndverk, Freaky Fridays, konkurranser osv.

På kveldstid krydrer vi med forestillinger, huskestue, spill, utkledning, trening & aktiviteter. Enten du nyter kvelden med en god bok eller et kveldsbad vil du alltid føle deg hjemme og inkludert.

ELEVKVELD

Alle linjene har i løpet av skoleåret ansvar for en elevkveld. Elevene bestemmer selv i samråd med linjelærer over hva dem har lyst til å bidra med. Det kan være alt fra konkurranser og underholdning til sceneshow eller lek.

instagram transparent.png

Følg oss på instagram, se livet på skolen!

bottom of page