top of page

Elevmiljø

Folkehøyskolen har sterkt fokus på personlig utvikling og danning i lag med andre. Vårt mål er at hver elev opplever å bli sett, hørt og tatt på alvor. Helt sentralt i dette er den åpne dialogen og de mange uformelle møteplassene vi har mellom de ansatte og elevene.

De ansatte er her for elevene og det merker elevene.

19-DSC08299.jpg

Stavern folkehøyskole har hundre års erfaring. Vi er opptatt av at alle elevene opplever et godt og trygt læringsmiljø, både fysisk, psykisk og sosialt. De ansatte arbeider målrettet med forebyggende tiltak slik at en skal unngå vanskelige og vonde situasjoner.

DSC04025 2_edited.jpg

HVERDAGEN

146-P1133057.jpg

Våre 2. årselever har regien på kveldsaktivitetene. Aktivitetene varierer noe fra uke til uke, men fokuset er på at man skal kunne ha det gøy sammen og slappe litt av. Dette kan være ballspill, filmkveld, kunst og håndverk, Freaky Fridays, konkurranser og mange andre aktiviteter.

Enten du nyter kvelden med en god bok eller et kveldsbad vil du alltid føle deg hjemme og inkludert.

I helgene krydrer vi kveldene med forestillinger, huskestue, spill, utkledning, rollespill, gaming etc

ELEVKVELD

Alle linjene har i løpet av skoleåret ansvar for en elevkveld. Elevene bestemmer selv i samråd med linjelærer over hva dem har lyst til å bidra med. Det kan være alt fra konkurranser og underholdning til sceneshow eller lek.

FØLG OSS!

Her får du et innblikk i hva som skjer på linjene og hverdagen på skolen.

  • Instagram
  • TikTok
  • Snapchat
  • Vår Podcast
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Ikon
bottom of page