Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole 

KICKBOXING

K-1 og Thaiboxing (Thailand & Irland)

OM LINJA

Kampsport på sitt beste, bli utfordret i trygge omgivelser. Lærer er tidligere landslagssjef og æresmedlem i Norges Kickboxing Forbund; Per A Ringsby. Unik oppfølging! Studieturer går til Thailand, Irland og Olympiatoppen

Trening av grunnteknikker, Thaiboksing, Pointfight, Fullkontakt, K-1 og selvforsvar. Det blir spesialisering mot konkurranse og trening av styrke, utholdenhet, bevegelighet, koordinasjon, rytme, balanse og fokus med mer. Vi trener i egne lokaler og på dedikerte kampflater, i stor gymsal, i helsestudio og i Staverns fantastiske natur. 

Vi legger også til rette for at du skal kunne fortsette å konkurrere hvis du allerede er etablert utøver, uansett gren og nivå innen Norges Kickboxingforbund (NKBF).
Et viktig element er styrken i fellesskapet i en ellers individuell idrett. Vi skal gjøre hverandre gode!

LETTKONTAKT

GRUNNTEKNIKKER

TAKTIKK

FULLKONTAKT KICKBOXING

K1

THAIBOKSING

SELVFORSVAR

BALANSE

TRENERLEDELSE

HEMSEDAL DOWNHILL

HJELPETRENERUTDANNELSE

KAMPFORSTÅELSE

TUR TIL THAILAND

TUR TIL IRLAND

LOWKICK & POINTFIGHT

STYRKE

FAGPLAN

Du trenger ingen erfaring fra før, men du må være forberedt på mye fysisk aktivitet. Linja er bygd opp med variasjon over mange interessante emner innenfor kampsport og andre idretter.

Du vil få tilgang til hjelpetrenerutdannelse, seminarer og samlinger i Norges Kickboxing Forbund og du skal være med på å arrangere og organisere stevne (skolemesterskap). Vi har også gjesteinstruktører og forelesere. Andreårs elever vil også få tilbud om å ta Trener 1 -utdannelse via NKBF. Mer om studieturen lenger ned på siden.

  • Skolestart 22. august 2020

  • Uke 41 - Høstferie

  • Juleferie fra  ca 17. desember t.o.m ca 4. januar

  • Uke 8 - Vinterferie

  • Mars - Tur til Hemsedal

  • Uke 13 - Påskeferie

  • Skoleavslutning 15. mai 2021

STUDIETUR TIL THAILAND

Her kombinerer vi Muay Thai trening med spennende utfordringer, god mat, sol og sjø i 17 dager. Først befinner vi oss i en nasjonalpark på Koh Samet, vi blir kjent med stedet og snur døgnet. Hovedoppholdet har vi på proffgymmet Fairtex, de er vår samarbeidspartner innen Muay Thai og her får du det beste av det beste med en-til-en instruksjon. De siste dagene av turen er vi i Bangkok, her opplever vi storbykaoset med besøk til bla. Lumpinee stadium og utforsker byens serverdigheter. 

På turen er du fri til å utforske landet og kulturen med bla. dykking med haier, matopplevelser, surfing & bading. Du vil også ha mulighet til å oppleve den tradisjonelle Lumpiinee stadium med fullt kaos og trøkk.

STUDIETUR TIL IRLAND

I starten av mars blir det tur til Dublin i Irland. Hvis du er klar for det, kan du delta på Irish Open, verdens største Kickboxingturnering (Pointfight eller Lettkontakt). De som ikke ønsker å delta, bidrar i teamet med andre oppgaver. I Irland trener vi sammen med amatør og profesjonell verdensmester Robbie McMenamy (IRL) og All-Star legenden Raymond Daniels (USA).

I 2019 ble vi nest beste Norske team i Irish Open, bare slått av landslaget.

Dette er en uke full av kampsort på alle nivåer, innen de vanligste grener i WAKO Kickboxing. Det norske landslaget deltar også her, det er bare å la seg inspirere! Dette er verdens største kb turnering med over 4000 deltakere.

Fra kr 119 200.-

Per Andreas Ringsby

Linjelærer Kickboxing

Per er utdannet fra Olympiatoppens topptrenerstudie på NTNU og er tidligere landslagssjef i Norges Kickboxing Forbund. Med lang erfaring som instruktør ble han utnevnt til æresmedlem i NKBF i 2011. Nå er han komiteleder i det internasjonale kickboxingforbundet WAKO. En helt rå trener, venn og motivator!