KICKBOXING

K-1 & THAIBOXING

OM LINJA

Kampsport på sitt beste, bli utfordret i trygge omgivelser. Lærer er tidligere landslagssjef og æresmedlem i Norges Kickboxing Forbund; Per A Ringsby. Unik oppfølging! Studieturer går til Thailand og Olympiatoppen

Trening av grunnteknikker, Thaiboksing, Pointfight, Fullkontakt, K-1 og selvforsvar. Det blir spesialisering mot konkurranse og trening av styrke, utholdenhet, bevegelighet, koordinasjon, rytme, balanse og fokus med mer. Vi trener i egne lokaler og på dedikerte kampflater, i stor gymsal, i helsestudio og i Staverns fantastiske natur. 

Vi legger også til rette for at du skal kunne fortsette å konkurrere hvis du allerede er etablert utøver, uansett gren og nivå innen Norges Kickboxingforbund (NKBF).
Et viktig element er styrken i fellesskapet i en ellers individuell idrett. Vi skal gjøre hverandre gode!

LETTKONTAKT

GRUNNTEKNIKKER

TAKTIKK

FULLKONTAKT KICKBOXING

K1

THAIBOKSING

SELVFORSVAR

BALANSE

TRENERLEDELSE

HEMSEDAL DOWNHILL

HJELPETRENERUTDANNELSE

KAMPFORSTÅELSE

TUR TIL THAILAND

STÅENDE KAMP

LOWKICK & POINTFIGHT

STYRKE

FAGPLAN

Du trenger ingen erfaring fra før, men du må være forberedt på mye fysisk aktivitet. Linja er bygd opp med variasjon over mange interessante emner innenfor kampsport og andre idretter.

Du vil få tilgang til hjelpetrenerutdannelse, seminarer og samlinger i Norges Kickboxing Forbund og du skal være med på å arrangere og organisere stevne (skolemesterskap). Vi har også gjesteinstruktører og forelesere. Andreårs elever vil også få tilbud om å ta Trener 1 -utdannelse via NKBF. Mer om studieturen lenger ned på siden.

HVEM VELGER DENNE LINJEN?

Siden oppstarten i 2009 har linjen hatt elever med veldig forskjellig bakgrunn. Alt fra nybegynnere til meget erfarne utøvere, elever med bakgrunn fra Kickboxing, Karate, Bryting, Boksing, Thaiboksing, Tae Kwon Do osv. Dersom du er MMA utøver kan du endelig sette fokuset mot stående kamp. Hvert år søker noen elever linjen for å prøve noe helt nytt og har treningserfaring fra andre typer idretter. Alt er mulig å oppnå og jeg ønsker å hjelpe deg på veien, uansett ambisjoner. 

Vi har alliert oss med noen av de fremste innen kampsport i Norge:

Kai Robin Havnaa

Proffbokseren Kai Robin Havnaa er en av Norges største profiler. Kai Robin er ubeseiret som proffbokser med 16 seiere og hvor 9 er på knockout.

Sommeren 2015 deltok Kai Robin i tv-konkurransen der norske toppidrettsutøvere konkurrerte i tøffe fysiske øvelser. TV konseptet levde opp til sitt navn ”RÅSKAP” og det gjorde Kai Robin også. Han knuste samtlige konkurrenter og vant omtrent hver episode og fikk tittelen ”Norges råeste idrettsutøver".

 

Thomas "Moon Lee"Hytten

er aktuell som aldri før. Han er MMA pioneren som ryddet vei for alle som kom etter, i Norge. Vi har et samarbeid og Stavern Folkehøyskole sine elever får ta del i hans historie og erfaringer.

Godkjent for støtte av lånekasssen

Daimi Akin

er sportslig leder/hovedtrener i Fighter Kickboxingklubb og landslagstrener i Norges Kickboxingforbund (NKBF). Stavern Folkehøyskole og Daimi vil samarbeide iet spennende prosjekt som har utgangspunkt på Olympiatoppen. Daimi har ekstreme resultater å se tilbake på, han er en god menneskekjenner og det vil elevene på Stavern Folkehøyskole nyte godt av.

Daimi Akin er leder av den internasjonale coach-komiteen i WAKO og styremedlem i WAKO Europe. Nå vil han også bidra på Stavern Folkehøyskole.

STUDIETUR TIL THAILAND

Her kombinerer vi Muay Thai trening med spennende utfordringer, god mat, sol og sjø i 17 dager. Først befinner vi oss i en nasjonalpark på Koh Samet, vi blir kjent med stedet og snur døgnet. Hovedoppholdet har vi på proffgymmet Fairtex, de er vår samarbeidspartner innen Muay Thai og her får du det beste av det beste med en-til-en instruksjon. De siste dagene av turen er vi i Bangkok, her opplever vi storbykaoset med besøk til bla. Lumpinee stadium og utforsker byens serverdigheter. 

På turen er du fri til å utforske landet og kulturen med bla. dykking med haier, matopplevelser, surfing og bading. Du vil også ha mulighet til å oppleve den tradisjonelle Lumpiinee stadium med fullt kaos og trøkk.

I 2019 ble vi nest beste Norske team i Irish Open, bare slått av landslaget.

Dette er en uke full av kampsort på alle nivåer, innen de vanligste grener i WAKO Kickboxing. Det norske landslaget deltar også her, det er bare å la seg inspirere! 

Fra kr 123 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Per Andreas Ringsby

Linjelærer Kickboxing

Skjermbilde 2020-01-14 kl. 11.14.28.png

Per er utdannet fra Olympiatoppens topptrenerstudie på NTNU og er tidligere landslagssjef i Norges Kickboxing Forbund. Med lang erfaring som instruktør ble han utnevnt til æresmedlem i NKBF i 2011. Nå er han komiteleder i det internasjonale kickboxingforbundet WAKO. En helt rå trener, venn og motivator!

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!