Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole 

KORTKURS

Kortkurs

Personalet ved Stavern Folkehøyskole har topp kompetanse på mange fagområder. Gjennom våre kortkurs kan du som ikke er helårselev få ta del i noe av folkehøyskolemagien. Den virker nemlig også på voksne!  Under ser du de kursene som er planlagt foreløpig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Mon, May 25
Stavern folkehøyskole
GJENSYN 25.-28. MAI 2020
GJENSYN 2020 er gjensynsdager hvor pensjonister og tidligere ansatte i Frikirken er spesielt inviterte. Enten du har vært ansatt i lang tid eller for en kortere periode, enten du har vært i menighet, på en av skolene, i misjonen eller på hovedkontoret er du hjertelig velkommen. Kurset er åpent.
Share
Mon, Aug 03
Stavern folkehøyskole
Sensommerdager i Stavern- for godt voksne 3.-7. august 2020
Vi inviterer til Sensommerdager igjen. I 2019 var det rekordmange som deltok. I år forventer vi enda flere til disse dagene hvor mange opplever å få påfyll til kropp, sjel og ånd. Info finner du i brosjyre og programoversikt. Når det gjelder påmelding skjer det etter "først til mølla"-prinsippet
Share
Fri, Aug 14
Stavern folkehøyskole
Elevstevne 2020
Vi ønsker alle jubilanter velkommen tilbake til Stavern folkehøyskole! Vi må i disse tider ha et forbehold om elevstevnet er mulig å gjennomføre grunnet COVID-19.
Share
Sun, Mar 15
Lia Gård retreatsenter
Retreat på Lia gård 15 - 18 Mars 2020 K U R S E T E R A V L Y S T!
Denne retreaten er et kortkurs ved Stavern folkehøyskole, og arrangeres i samarbeid med tidsskriftet Pilegrim og Den Evangelisk Lutherske Frikirke.
Share
Sat, Jan 18
Randesund frikirke
Misjonale Menigheter Randesund 18.01 - 25.04
Kortkurset Misjonale Menigheter er et samarbeidsprosjekt mellom Stavern Folkehøyskole og satsingsområdet Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirketorget.
Share