KORTKURS

Kortkurs

Personalet ved Stavern folkehøyskole har topp kompetanse på mange fagområder. Gjennom våre kortkurs kan du som ikke er helårselev få ta del i noe av folkehøyskolemagien. Den virker nemlig også på voksne!  Under ser du de kursene som er planlagt foreløpig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Mon, Oct 05
Stavern folkehøyskole
KROPP OG ÅND- HÅND I HÅND 5.-9. OKTOBER
Stavern folkehøyskole inviterer igjen til kortkurset "Kropp og Ånd, hånd i hånd" Det blir dugnad, fellesskap, god mat og masse hyggelig prat. Leif Inge Jensen, Jan Ivar Nilsen med flere deltar. Meld deg på! Dette blir bra!
Share
Tue, Sep 22
Strand Leirsted Og Gjestehus
KURS FOR NYE ARBEIDERE 22.-24 sept og 18.-21. nov 2020
Stavern Folkehøyskole og Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirkens hovedkontor arrangerer kurs for nye arbeidere. Kurset er åpen for alle interesserte. Dette er et kortkurs ved Stavern Folkehøyskole. Påmelding skjer til Ivar Johnsen ivar.johnsen@frikirken.no
Share
Mon, Aug 03
Stavern folkehøyskole
FULLTEGNET! Sensommerdager i Stavern- for godt voksne 3.-7. august 2020
FULLTEGNET. JA, vi inviterer til Sensommerdager. Etter en grundig vurderinger er vi glad for å ønske velkommen til Stavern i august. LES INFO NEDENFOR FØR PÅMELDING. Antall deltakere er begrenset til 120. Når det gjelder påmelding skjer det etter "først til mølla"-prinsippet
Share
Sun, Mar 15
Lia Gård retreatsenter
Retreat på Lia gård 15 - 18 Mars 2020 K U R S E T E R A V L Y S T!
Denne retreaten er et kortkurs ved Stavern folkehøyskole, og arrangeres i samarbeid med tidsskriftet Pilegrim og Den Evangelisk Lutherske Frikirke.
Share
Sat, Jan 18
Randesund frikirke
Misjonale Menigheter Randesund 18.01 - 06.09
Kortkurset Misjonale Menigheter er et samarbeidsprosjekt mellom Stavern Folkehøyskole og satsingsområdet Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirketorget.
Share

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern folkehøyskole