KORTKURS

Kortkurs

Personalet ved Stavern folkehøyskole har topp kompetanse på mange fagområder. Gjennom våre kortkurs kan du som ikke er helårselev få ta del i noe av folkehøyskolemagien. Den virker nemlig også på voksne!  Under ser du de kursene som er planlagt foreløpig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

 • Mon, Oct 05
  Stavern folkehøyskole
  KROPP OG ÅND- HÅND I HÅND 5.-9. OKTOBER
  Stavern folkehøyskole inviterer igjen til kortkurset "Kropp og Ånd, hånd i hånd" Det blir dugnad, fellesskap, god mat og masse hyggelig prat. Leif Inge Jensen, Jan Ivar Nilsen med flere deltar. Meld deg på! Dette blir bra!
  Share
 • Tue, Sep 22
  Strand Leirsted Og Gjestehus
  KURS FOR NYE ARBEIDERE 22.-24 sept og 18.-21. nov 2020
  Stavern Folkehøyskole og Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirkens hovedkontor arrangerer kurs for nye arbeidere. Kurset er åpen for alle interesserte. Dette er et kortkurs ved Stavern Folkehøyskole. Påmelding skjer til Ivar Johnsen ivar.johnsen@frikirken.no
  Share
 • Mon, Aug 03
  Stavern folkehøyskole
  FULLTEGNET! Sensommerdager i Stavern- for godt voksne 3.-7. august 2020
  FULLTEGNET. JA, vi inviterer til Sensommerdager. Etter en grundig vurderinger er vi glad for å ønske velkommen til Stavern i august. LES INFO NEDENFOR FØR PÅMELDING. Antall deltakere er begrenset til 120. Når det gjelder påmelding skjer det etter "først til mølla"-prinsippet
  Share
 • Sun, Mar 15
  Lia Gård retreatsenter
  Retreat på Lia gård 15 - 18 Mars 2020 K U R S E T E R A V L Y S T!
  Denne retreaten er et kortkurs ved Stavern folkehøyskole, og arrangeres i samarbeid med tidsskriftet Pilegrim og Den Evangelisk Lutherske Frikirke.
  Share
 • Sat, Jan 18
  Randesund frikirke
  Misjonale Menigheter Randesund 18.01 - 06.09
  Kortkurset Misjonale Menigheter er et samarbeidsprosjekt mellom Stavern Folkehøyskole og satsingsområdet Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirketorget.
  Share

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

 • Instagram
 • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern folkehøyskole