KORTKURS

Kortkurs

Personalet ved Stavern Folkehøyskole har topp kompetanse på mange fagområder. Gjennom våre kortkurs kan du som ikke er helårselev få ta del i noe av folkehøyskolemagien. Den virker nemlig også på voksne!  Under ser du de kursene som er planlagt foreløpig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Mon, Aug 03
Stavern folkehøyskole
FULLTEGNET! Sensommerdager i Stavern- for godt voksne 3.-7. august 2020
FULLTEGNET. JA, vi inviterer til Sensommerdager. Etter en grundig vurderinger er vi glad for å ønske velkommen til Stavern i august. LES INFO NEDENFOR FØR PÅMELDING. Antall deltakere er begrenset til 120. Når det gjelder påmelding skjer det etter "først til mølla"-prinsippet
Share
Fri, Aug 14
Stavern folkehøyskole
Elevstevne 2020
Vi ønsker alle jubilanter velkommen tilbake til Stavern folkehøyskole! Vi må i disse tider ha et forbehold om elevstevnet er mulig å gjennomføre grunnet COVID-19. Betaling skjer ved oppmøte i august, så påmeldingen er ikke økonomisk bindende.
Share
Sun, Mar 15
Lia Gård retreatsenter
Retreat på Lia gård 15 - 18 Mars 2020 K U R S E T E R A V L Y S T!
Denne retreaten er et kortkurs ved Stavern folkehøyskole, og arrangeres i samarbeid med tidsskriftet Pilegrim og Den Evangelisk Lutherske Frikirke.
Share
Sat, Jan 18
Randesund frikirke
Misjonale Menigheter Randesund 18.01 - 25.04
Kortkurset Misjonale Menigheter er et samarbeidsprosjekt mellom Stavern Folkehøyskole og satsingsområdet Menighets- og medarbeiderutvikling ved Frikirketorget.
Share

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole