KREATIV SCENE

—Pngtree—color_watercolor_brush_material

Teater, dans, standup, kostyme, film og revy i en herlig blanding.

staver folkeøyskole logo
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Ønsker du mest mulig tid i rampelyset, eller foretrekker du å jobbe i kulissene?

På Kreativ Scene får du utviklet deg både på scenen og som menneske. Instrumentet er deg selv, derfor har vi en allsidig undervisning hvor vi legger vekt på arbeid med stemmeutvikling og formidling.

Du får fordype deg i rollene og oppgavene som enkeltperson og som klasse.

Gjennom variert undervisning og ulike forestillinger vil du få mye sceneerfaring. Du vil være med å sette opp produksjoner helt fra ide til sluttprodukt. I løpet av året vil du få opplæring i grunnleggende teknikker innenfor de forskjellige scenefagene vi skal igjennom.

SKUESPILLERTEKNIKK

INNSTUDERING AV ROLLER

IMPROVISASJON OG TEATERSPORT

DANS

FORESTILLINGER

KREATIVITET

FYSISK TEATER

STEMMEBRUK

MONOLOG & DIALOGARBEID

SCENOGRAFI

DOWNHILL HEMSEDAL

TUR TIL SAN FRANCISCO OG LA

STANDUP

KOSTYME OG TEATERSMINKE

TA DEL I SKOLENS AKTIVITETER

MANGE VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

Dette er en linje som legger vekt på mer enn bare opplevelser. I løpet av året får du muligheten til å ta flere formelle kurs/sertifikater, som bevis på at du faktisk har lært noe. Disse kursene kan du bygge på senere i de aktivitetene du ønsker å spesialisere deg innenfor.

STUDIETUR TIL SAN FRANCISO & LA

San Francisco og Los Angeles er to spennende byer på stillehavssiden av USA som, både historisk sett, og per i dag er svært aktuelle for scenekunstens utvikling.

Denne byen er en av verdens største produsenter av populærkultur; ikke minst på grunn av bydelen Hollywood. Byen har alltid tiltrukket seg mennesker med ambisjoner, og det bærer kulturlivet preg av. Det er variert og holder et skyhøyt nivå. Her skal vi besøke kjente teater- og film attraksjoner, og la oss inspirere i fotsporene til verdensstjerner på byens små og store scener.

Fra kr 121 400.-