MEDIACREW

VI FANGER DE GODE ØYEBLIKKENE MED VIDEO, FOTO, PODCAST, BLOGGING, LYD & LYS

OM LINJA

Drømmer du om å jobbe med media?

Bli en del av skolens kreative MediaCrew! Her får du et år med mye praktisk erfaring hvor utvikling innen film, foto, lyd og markedsføring står sentralt. Elevene på Mediacrew fordeler seg i grupper og blir med de andre linjene for å dokumentere aktiviteter og turer. Vi fordeler oss på følgende destinasjoner: Bali, Thailand, San Francisco og Los Angeles, Sør-Afrika og Seiltokt med Christian Radich. 

JOURNALISTIKK

PODCAST/RADIO PRODUKSJON

RAFTING FOTOGRAFI

DOKUMENTARFILM PRODUKSJON

UNDERVANNSBILDER

DRONEKJØRING

MARKEDSFØRING & VERDISKAPNING

BLI MED PÅ STUDIETURER

BILDE & VIDEOREDIGERING

FILME HEMSEDAL DOWNHILL

FILM H2O LINJA PÅ SURFETUR

LYDPRODUKSJON

SCENERIGG

NATUR & EVENT FOTO

NETTSIDEPRODUKSJON

FILME SKREDKURS MED RØDE KORS

FAGPLAN

Du trenger ingen forkunnskaper for å gå på MediaCrew. Det viktigste er at du liker å jobbe med lyd, foto og film og at du liker å være kreativ, har lyst å lære og liker å få ting til å skje

På linja får du opplæring i bruk av foto/videokamera og redigering av film, foto og lyd i profesjonell programvare. Du vil få basiskunnskap innenfor digital kommunikasjon og merkevarebygging. Det siste innen kamera- og lydteknologi gjør at vi kan generere produkter av høy kvalitet. Ta del i kreative prosesser hvor vi  gjennomfører små og store prosjekter, både individuelt og i samarbeid med de andre scenefagene & linjene på skolen.

HVOR VIL DU PÅ STUDIETUR?

BALI - THAILAND - SAN FRANCISCO & LOS ANGELES - SØR-AFRIKA - SEILTOKT

MediaCrew fordeler seg på studieturene til de andre linjene. På din reise får du mulighet til å velge selv hva du ønsker å bruke tiden på, dette vil si at at du kan fokusere på de tingene du ønsker, for eksempel fotografi, filming, dronefilming, undervannsfilming, dokumentarfilm, podcast og mer. 

Reisene varer i ca 16 dager og er obligatorisk for elevene.

Fra kr 121 000.-

Martin Støland Hansen

Linjelærer Mediacrew

Martin er vår markedsføringsleder. Tidligere programleder i Radio1 & Kiss. Freddy Kalas sin DJ på turne og lydprodusent med over 21 millioner avspillinger under en rekke navn. Med bachelor i kreativitet og markedsføring fra Australia er Martin en racer på bilde & videoredigering. Alltid i godt humør, mye energi og veldig kreativ!

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole