Untitled design (22).png

Fra kickboxing linja til kamp med tidligere verdensmester!

Tidligere landslagssjef Per A. Ringsby er trener, venn og lærer på kickboxing linja. Han var aldri i tvil når eleven Jorid Kristine Karlsen takket ja til å gå i kamp mot Katrine Pedersen, tidligere verdensmester i kickboxing.
En kjempeprestasjon!


Per er ikke i tvil, her er prestasjonen større enn resultatet, forklarer læreren. En fryktløs kamp som gikk tiden ut, tre runder mot en tidligere verdensmester er en bragd. Å møte noen som er bedre enn seg selv gir et enormt løft, det hever nivået betraktlig.


Jorid fullførte tre runder før klokken ringte på tid. Hun smilte fra øret til øret fordi hun skjønte at dette gikk over all forventning. Dommerene scoret kampen 3 - 0 til motstanderen, Katrine Pedersen. Dette la ingen demper på gleden!.. men det stoppet ikke der


Kun tre minutter etter at kampen var blåst av sto neste utøver klar til å møte Jorid, som nettop hadde vært i kamp. Jorid tørket svetten, tok seg en slurk med vann og gjorde seg klar på rekordtid .


Det var stor applaus rundt matta når Stavern folkehøyskole var til stede, elevene heiet på hverandre. Thea Breda Grimeland representerte Asker og Bærum kickboxing klubb i sin kamp mot danske Jule Strietzel.

Ønsker du å gå et år på Kickboxing linja, se mer her