top of page

Velg studieturen din selv!

Updated: May 22, 2023

Velkommen til Stavern folkehøyskole, det fremste reisemålet for dannelse og utforskning!

En god måte å lære på er å utforske verden rundt deg. Derfor er vi stolte av å tilby elevene våre muligheten til å velge sitt egen studietur som en del av sin dannelsesreise.


På Stavern folkehøyskole forstår vi at det er en hel verden der ute som ber om å bli utforsket. Vi tror på å gi elevene våre muligheten til å se og oppleve nye steder og kulturer. Det er derfor vi tilbyr en rekke reisemål for å passe de individuelle interessene til våre elever. Enten du er ute etter å utforske en ny kultur eller et nytt språk, prøve nye aktiviteter eller bare utforske naturen, har vi en tur som er perfekt for deg.


Uansett hvilket reisemål elevene våre velger, vil de ha muligheten til å lære og vokse i et trygt miljø. Uansett reisemål så vil turene inneholde aktiviteter av forskjellige karakterer, men minst like viktig som aktivitetene turen byr på, er møtet med mennesker og en annerledes kultur.


Hvis du leter etter en unik og lærerik reiseopplevelse som lar deg velge ditt eget reisemål, trenger du ikke lete lenger enn til Stavern folkehøyskole.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre reisemål!


Se våre destinasjoner herComentários


bottom of page