H2O

Outdoor Action

Et år med naturen som klasserom

OM LINJA

Opplevelser og utfordringer i kø på surfebrettet, i elve- og havkajakk og iført dykkerutstyr. Utforsk vakre Stavern og Balis fantastiske undervannsverden og surf på bølger i verdensklasse.

100% friluftsliv med hovedvekt på vannsport. Padle kajakk på speilblankt hav, overvinne frykt og elvens brusende bølger. Løft seilet og smil når brettet tar deg dit du vil. Nyt følelsen av å puste rolig og være vektløs på 18 meters dyp. Sov i lyngen og drøm deg bort foran bålet. Smil til fotografen både før og etter du har tryna i løssnøen.

SURFE KURS I NORGE & BALI

HAVKAJAKK - GRUNNKURS HAV

HAVKAJAKK - GRUNNKURS ELV

DYKKERSERTIFIKAT 20 METER

SURFING PÅ SUP-BRETT

OVERNATTINGSTUR I HAVKAJAKK

KANOTUR PÅ FARRISVANNET

VOLLEYBALL & INNEBANDY

TUR TIL BALI

HEMSEDAL DOWNHILL

KLATRING & BULDRING

SOLODØGN I SKOG & KYST

ORIENTERING

RAFTING PÅ EVJE

LIFJELL PÅ SKI

CRAWL OG LIVREDNINGSKURS

FAGPLAN

Dette er en linje som legger vekt på mer enn bare opplevelser. I løpet av året får du muligheten til å ta flere formelle kurs/sertifikater, som bevis på at du faktisk har lært noe. Disse kursene kan du bygge på senere i de aktivitetene du ønsker å spesialisere deg innenfor.

STUDIETUR TIL BALI

I november forlater vi mørketida i Norge og surfer inn i solnedgangen på en av Balis mange surfestrender. Studieturen varer i ca 3 uker, og deler av tiden vil vi bo i idylliske Canggu med gangavstand til sandstrand med beachbreak og flere reefbreaks i nærheten.

Det er lagt opp til dagsturer for surfing og kiting, basert på ulike nivåer og vanskelighetsgrader. Indonesia byr på uendelig mye mer enn bølgesurfing, som for eksempel noen av verdens flotteste korallrev. Det blir derfor flere utflukter til forskjellig dykkesteder. Det vil også bli tid til å bestige et vulkansk fjell, besøke kulturbyen Ubud og slappe av med en bok på stranda. I tillegg til opplevelser til vanns og til lands, er det minst like viktig at studieturen gir oss flotte menneskemøter, innsikt i en annerledes kultur i et større perspektiv.

Fra kr 123 000.-

HVA SIER TIDLIGERE ELEVER?

Solveig H. Mortensen

& Pernille Berntsen

Et år på H2O gir deg mange gode opplevelser innen vannsport og friluftsliv, alt fra fjellturer til dykking, surfing og kajakkpadling. Året på Stavern fhs er også mye mer enn bare linjefag. Du får mulighet til å teste andre linjer og reise på en studietur som er fylt med unike opplevelser. Du møter masse kule folk, medelever som deler dine interesser og ikke minst engasjerte og flinke lærere. Gled deg til et fantastisk år på Stavern Folkehøyskole!

Eirik Blindheim

& Jakob Skeie

Et magisk år fylt med spenning, utfordringer og kos. Å dra på turer, surfe, dykke eller padle elvekajakk sammen med fantastiske folk er bare noe av det vi driver med. Det å avslutte dagen i stua eller rundt bålet med gode samtaler, er med å skape et helt spesielt år. Dette er et år man får utrolig mye igjen for; gode venner og minner for livet.

Daniel Sørensen

Linjelærer H20 - Outdoor Action

Bachelor i Idrett & friluftsliv, leder for Bø padleklubb, instruktør i havkajakk, elvekajakk og kano. Daniel koser seg mest når værmeldingen er dårlig - da er bølgene best. En livsglad og aktiv fyr som alltid er klar for nye eventyr! Han har en helt unik måte å formidle seg på og gleder seg til hver eneste dag på jobb. 

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole