—Pngtree—color_watercolor_brush_material

H2O

Outdoor Action

Et år med naturen som klasserom

Hvit transparent2.png
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Opplevelser og utfordringer i kø på surfebrettet,

i elve- og havkajakk og iført dykkerutstyr.

Utforsk vakre Stavern og Portugals fantastiske bølger.

100% friluftsliv med hovedvekt på vannsport. Padle kajakk på speilblankt hav, overvinne frykt og elvens brusende bølger. Løft seilet og smil når brettet tar deg dit du vil. Nyt følelsen av å puste rolig og være vektløs på 18 meters dyp. Sov i lyngen og drøm deg bort foran bålet. Smil til fotografen både før og etter du har tryna i løssnøen.

SURFEKURS

HAVKAJAKK - GRUNNKURS HAV

HAVKAJAKK - GRUNNKURS ELV

DYKKERSERTIFIKAT 20 METER

SURFING PÅ SUP-BRETT

OVERNATTINGSTUR I HAVKAJAKK

KANOTUR PÅ FARRISVANNET

VOLLEYBALL & INNEBANDY

KITEKURS

TUR TIL PORTUGAL

HEMSEDAL DOWNHILL

KLATRING & BULDRING

SOLODØGN I SKOG & KYST

ORIENTERING

RAFTING PÅ EVJE

LIFJELL PÅ SKI

CRAWL OG LIVREDNINGSKURS

HUNDESPANNKJØRING

FAGPLAN

Dette er en linje som legger vekt på mer enn bare opplevelser. I løpet av året får du muligheten til å ta flere formelle kurs/sertifikater, som bevis på at du faktisk har lært noe. Disse kursene kan du bygge på senere i de aktivitetene du ønsker å spesialisere deg innenfor.

STUDIETUR TIL PORTUGAL

På senhøsten forlater vi mørketida i Norge og surfer inn i solnedgangen på en av Portugals mange surfestrender. I tillegg til opplevelser til vanns, er det minst like viktig at studieturen gir oss flotte menneskemøter og innsikt i en annerledes kultur i et større perspektiv.

P1020012.jpg

Vi skal bo på La Point surfcamp som ligger ved noen av de beste surfestrendene i Portugal.

Portugal byr på uendelig mye mer enn bølgesurfing, som for eksempel noen av verdens flotteste dykkersteder. Det blir derfor flere utflukter til forskjellig dykkesteder, samt dagsturer for surfing og kiting basert på ulike nivåer og vanskelighetsgrader.

Fra kr 124 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

HVA SIER TIDLIGERE ELEVER?

Skjermbilde 2020-01-10 kl. 10.16.05.png

Solveig H. Mortensen

& Pernille Berntsen

Et år på H2O gir deg mange gode opplevelser innen vannsport og friluftsliv, alt fra fjellturer til dykking, surfing og kajakkpadling. Året på Stavern fhs er også mye mer enn bare linjefag. Du får mulighet til å teste andre linjer og reise på en studietur som er fylt med unike opplevelser. Du møter masse kule folk, medelever som deler dine interesser og ikke minst engasjerte og flinke lærere. Gled deg til et fantastisk år på Stavern folkehøyskole!

Skjermbilde 2020-01-10 kl. 10.19.09.png

Eirik Blindheim

& Jakob Skeie

Et magisk år fylt med spenning, utfordringer og kos. Å dra på turer, surfe, dykke eller padle elvekajakk sammen med fantastiske folk er bare noe av det vi driver med. Det å avslutte dagen i stua eller rundt bålet med gode samtaler, er med å skape et helt spesielt år. Dette er et år man får utrolig mye igjen for; gode venner og minner for livet.

IMG_0260.heic

Daniel Sørensen

Linjelærer H20 - Outdoor Action

Daniel_Skovgaard_Sørensen.jpeg

Bachelor i Idrett & friluftsliv, leder for Bø padleklubb, instruktør i havkajakk, elvekajakk og kano. Daniel koser seg mest når værmeldingen er dårlig - da er bølgene best. En livsglad og aktiv fyr som alltid er klar for nye eventyr! Han har en helt unik måte å formidle seg på og gleder seg til hver eneste dag på jobb. 

Hvit transparent2.png

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!