GOLF

FANTASTISKE TRENINGSFORHOLD, UNIK OPPFØLGING OG LANG GOLFSESSONG!

OM LINJA

Her får du de beste muligheter til å treffe flere fairways, senke flere putter og forbedre ditt handicap. I tillegg venter det deg mange morsomme utfordringer!

En av Norges fineste golfbaner ligger fem minutter unna skolen, og dette blir ditt klasserom gjennom store deler av skoleåret. Larvik GK sin seasidebane er av internasjonal standard og kvalitet, og du vil ha spillerett på denne, samt andre baner i Vestfold.

Henrik Björelind, golf-pro med 20 års erfaring, vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever.

På vinterstid vil det bli mange morsomme, sosiale og varierte dager sammen med PULS-linjen. Klatring, curling, racketsport, crossfit, yoga, ballspill og ski/snowboard er noen av aktivitetene dere får bli med på.

GOLF SIMULATOR

SLAGSPILL-TURNERING

KLASSETURNERING I SCOTLAND/SPANIA

FRISBEEGOLF

SVINGTRENING & ANALYSE

BRATTKORTKURS (KLATRING)

STABLEFORD TURNERING

LAGKONKURANNSER

SURFING I BALI & STAVERN

LIFJELL PÅ SKI

ET AV NORGES VAKRESTE BANER

KOSTHOLD & ERNERING 

VOLLEYBALL

CURLING

BULDRING

FAGPLAN

“Mistakes are part of the game.

It’s how well you recover from them, that’s the mark of a great player.” – Alice Cooper

Dette skoleåret vil tilby deg mye banespill og gode treningsøkter. Henrik Björelind, golf-pro med 20 års erfaring, vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever en dag i uken. Gode treningsfasiliteter og fri tilgang til rangballer kommer godt med, siden mengdetrening og god veiledning fører til utvikling. Og banen, den kan du selvfølgelig benytte på fritiden også. I tillegg til mye golf blir det diverse aktivitetsdager, ballspill, klatring, curling og trening vinterstid. 

STUDIETUR TIL SØR-AFRIKA

Turen går til Sør-Afrika, hvor vi tilbringer drøyt to uker med tilgang på noen av verdens beste surfebølger. I tillegg vil du få oppleve snorkling, idylliske strender, flotte menneskemøter og ikke minst; innsikt i en annerledes kultur og et større perspektiv.

Linjene PULS, GOLF og TURN drar sammen på denne turen og vil ha høyt fokus på fellesskap, faglig utbytte og kulturforståelse. Det trening og undervisning i fantastiske omgivelser.

Sør-Afrika byr på MYE aktivitet, spennende kulurmøter og en mulighet til å gjøre noe for andre. Vi samarbeider med organisasjonene Hope through Action og SCORE, og våre elever vil jobbe som frivillige hjelpetrenere og lede aktiviteter for barn og unge i Franschhoek Valley og Mbekweni. Sjekk ut info og video om SCORE. Studieturen vil også by på safari, fjellklatring, rappellering, paragliding, strikkhopp, juving, surfing og terrengsykling. Og kanskje kan det friste med et fallskjermhopp over Cape Town?

Fra kr 129 400.-

Henrik Björelind er ansvarlig på samtlige kurs. Du er i gode hender hos en utdannet trener med mange års erfaring. Henrik har vært kvalifisert PGA Club Professional siden 1998. Har har bred erfaring i trening / coaching av golfere i alle aldre og spillnivåer.

Trener Golf

Henrik Björelind

Audun Kristiansen

Linjelærer Golf

Audun er et naturtalent når det kommer til idrett. Han er irriterende god. Heldigvis er han flink til å lære fra seg og gjøre andre gode også. Han skaper godt humør rundt seg, både blant elever og kollegaer. Audun har en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høyskolen i Agder og University of South Australia. Han har 13 års erfaring som lærer i folkehøyskolen.

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern Folkehøyskole