top of page
7-_KOM0182.jpg

GOLF

Fantastiske treningsforhold, unik oppfølging og lang golfsesong!

Om linja

Her får du de beste muligheter til å treffe flere fairways, senke flere putter og forbedre ditt handicap. I tillegg venter det deg mange morsomme utfordringer!

En av Norges fineste golfbaner ligger fem minutter unna skolen, og dette blir ditt klasserom gjennom store deler av skoleåret. Larvik GK sin seasidebane er av internasjonal standard og kvalitet, og du vil ha spillerett på denne, samt andre baner i Vestfold.

Henrik Björelind, golf-pro med 20-års erfaring, vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever.

P1020152.jpg

SVINGTRENING OG ANALYSE
SLAGSPILL-TURNERING
GOLFSIMULATOR
LAGKONKURRANSER
FRISBEEGOLF

BULDRING
CURLING
BRATTKORTSKURS
AKTIVITETER MED HELE SKOLEN
VARIERENDE VALGFAG

Fagplan

Dette skoleåret vil tilby deg mye banespill og gode treningsøkter. Golf-pro Henrik Björelind vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever én dag i uken. Gode treningsfasiliteter og fri tilgang til rangballer kommer godt med, siden mengdetrening og god veiledning fører til utvikling. Og banen, den kan du selvfølgelig benytte på fritiden også.

 

På vinterstid vil det bli mange morsomme, sosiale og varierte dager. Klatring, curling, racketsport, crossfit, yoga, ballspill og ski/snowboard er noen av aktivitetene dere får bli med på.

P1020188.jpg
311155854_499790992086288_5693869886584390931_n.jpg

SKANDINAVIA, PARIS & LONDON, PORTUGAL, SØR-AFRIKA 

Velg studieturen din selv!

Studieturene på Stavern folkehøyskole gir deg helt unike erfaringer og opplevelser. 

Slik bor du!

Velkommen inn i folkehøyskolebobla!

Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap.

DSC0347411.jpg

Fra kr 126 000.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Skjermbilde 2020-01-13 kl. 14.30.09.png

Henrik Björelind

Instruktør GOLF

Henrik Björelind er ansvarlig på samtlige kurs. Du er i gode hender hos en utdannet trener med mange års erfaring. Henrik har vært kvalifisert PGA Club Professional siden 1998. Har har bred erfaring i trening / coaching av golfere i alle aldre og spillnivåer.

Audun.JPG

Audun Kristiansen

Linjelærer GOLF

Audun er et naturtalent når det kommer til idrett. Han er irriterende god. Heldigvis er han flink til å lære fra seg og gjøre andre gode også. Han skaper godt humør rundt seg, både blant elever og kollegaer. Audun har en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høyskolen i Agder og University of South Australia. Han har 15 års erfaring som lærer i folkehøyskolen.

bottom of page