GOLF

—Pngtree—color_watercolor_brush_material
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

FANTASTISKE TRENINGSFORHOLD, UNIK OPPFØLGING OG LANG GOLFSESSONG!

—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Her får du de beste muligheter til å treffe flere fairways, senke flere putter og forbedre ditt handicap. I tillegg venter det deg mange morsomme utfordringer!

En av Norges fineste golfbaner ligger fem minutter unna skolen, og dette blir ditt klasserom gjennom store deler av skoleåret. Larvik GK sin seasidebane er av internasjonal standard og kvalitet, og du vil ha spillerett på denne, samt andre baner i Vestfold.

Henrik Björelind, golf-pro med 20-års erfaring, vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever.

På vinterstid vil det bli mange morsomme, sosiale og varierte dager sammen med PULS-linjen. Klatring, curling, racketsport, crossfit, yoga, ballspill og ski/snowboard er noen av aktivitetene dere får bli med på.

GOLF SIMULATOR

SLAGSPILL-TURNERING

FRISBEEGOLF

BULDRING

SVINGTRENING & ANALYSE

BRATTKORTKURS (KLATRING)

LAGKONKURANNSER

CURLING

LIFJELL PÅ SKI

ET AV NORGES VAKRESTE BANER

KOSTHOLD & ERNERING 

VOLLEYBALL

FAGPLAN

“Mistakes are part of the game.

It’s how well you recover from them, that’s the mark of a great player.” – Alice Cooper

Dette skoleåret vil tilby deg mye banespill og gode treningsøkter. Golf-pro Henrik Björelind vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever én dag i uken. Gode treningsfasiliteter og fri tilgang til rangballer kommer godt med, siden mengdetrening og god veiledning fører til utvikling. Og banen, den kan du selvfølgelig benytte på fritiden også. I tillegg til mye golf blir det diverse aktivitetsdager, ballspill, klatring, curling og trening vinterstid. 

STUDIETUR TIL PORTUGAL

Turen går til Portugal, hvor vi tilbringer drøyt to uker med tilgang på noen av verdens beste surfebølger. I tillegg vil du få oppleve fjellturer, snorkling, idylliske strender, flotte menneskemøter og ikke minst; innsikt i en annerledes kultur og et større perspektiv.

Fra kr 131 300.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Henrik Björelind er ansvarlig på samtlige kurs. Du er i gode hender hos en utdannet trener med mange års erfaring. Henrik har vært kvalifisert PGA Club Professional siden 1998. Har har bred erfaring i trening / coaching av golfere i alle aldre og spillnivåer.

Trener Golf

Henrik Björelind

Skjermbilde 2020-01-13 kl. 14.30.09.png

Audun Kristiansen

Linjelærer Golf

Audun.JPG

Audun er et naturtalent når det kommer til idrett. Han er irriterende god. Heldigvis er han flink til å lære fra seg og gjøre andre gode også. Han skaper godt humør rundt seg, både blant elever og kollegaer. Audun har en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høyskolen i Agder og University of South Australia. Han har 15 års erfaring som lærer i folkehøyskolen.

Hvit transparent2.png

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!