top of page
courtney-cook-UIBzZV3XQ_I-unsplash_edited.jpg

GOLF

Fantastiske treningsforhold, unik oppfølging og lang golfsesong!

OM LINJA

Her får du de beste muligheter til å treffe flere fairways, senke flere putter og forbedre ditt handicap. I tillegg venter det deg mange morsomme utfordringer!

En av Norges fineste golfbaner ligger fem minutter unna skolen, og dette blir ditt klasserom gjennom store deler av skoleåret. Larvik GK sin seasidebane er av internasjonal standard og kvalitet, og du vil ha spillerett på denne, samt andre baner i Vestfold.

Henrik Björelind, golf-pro med 20-års erfaring, vil i golfsesongen ha trening med deg og dine medelever.

P1020152.jpg

SVINGTRENING OG ANALYSE
SLAGSPILL-TURNERING
GOLFSIMULATOR
LAGKONKURRANSER
FRISBEEGOLF

RACKETSPORT
BRATTKORTSKURS
AKTIVITETER MED HELE SKOLEN
VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

GOLF-linjen passer for deg som er interessert i golf og annen idrett. Du vil få unik oppfølging om du er nybegynner eller en aktiv golfer. Du må ha tatt VTG-kurset før oppstart.

Vi kan tilby fantastiske treningsforhold, unik oppfølging og lang golfsesong! Her får du de beste muligheter til å treffe flere fairways, senke flere putter og forbedre ditt handicap. Du kan vente deg mange morsomme utfordringer! 

Kompetansemål for linja:

 • Svinganalyse

 • Senk ditt handicap

 • Delta i konkurranser

 • Trening på et av Norges fineste golfbaner

 • Andre aktiviteter mellom slagene

  • Racketsport

  • Volleyball

  • Klatring

  • Yoga

  • Crossfit

  • Ski/Snowboardog mye mer

P1020188.jpg
IMG_7396-2.jpg

Hemsedal

Hvorfor dra langt når man har de beste skiforholdene i vårt eget land?!

Hele skolen drar på en ukes tur til Hemsedal. Dette er uken både for deg som liker fart og alpint, deg som liker høyfjellsturer, eller deg som vil kose seg foran peisen med en god bok.

Videre skal vi spise masse god mat, ha hyggelige kveldssamlinger og mye underholdning. Denne turen blir et av årets høydepunkt for mange!

For de som ønsker å stå på ski/snowboard vil heiskort og utleie av utstyr koste ekstra.

Studietur

Sør-Afrika

Sør-Afrika byr på MYE aktivitet, spennende kulturmøter og en mulighet til å gjøre noe for andre. Vi samarbeider med organisasjonen SCORE, og våre elever vil jobbe som frivillige hjelpetrenere og lede aktiviteter for barn og unge i Franschhoek Valley og Mbekweni.

Studieturen vil også by på safari, fjellklatring, rappellering, surfing og mye mer. Linjene GOLF, H2O, Racketsport og TURN drar sammen på denne turen og vi vil ha høyt fokus på fellesskap, faglig utbytte og kulturforståelse. Her blir det trening og undervisning i fantastiske omgivelser.

Vår målsetting er at studieturen din skal være en tur fylt med faglig relevant læring, nye perspektiv på liv og samfunn, spennende opplevelser og bidra til å bygge det gode klassemiljøet.

Studietur 2

I løpet av året drar GOLF og Racketsport på en ekstra studietur. Her skal vi få en hel uke med masse spill og godt samhold.
Destinasjonen kan være i Skandinavia eller noe lenger ut i Europa.

Studieturene i regi av Stavern folkehøyskole er unike og forskjellige fra hverandre, og ikke minst forskjellig fra det du kan oppleve som turist. På våre turer får du mer for pengene; du vil oppleve mer, lære mer, forstå mer og utfordres mer. Studieturene våre er med på å forandre liv – gjennom å få være med på å støtte livsforandrende prosjekter i landene vi besøker. 

 

Det er ikke for ingenting at slagordet vårt er

DRØMME – LEVE – FORANDRE

311155854_499790992086288_5693869886584390931_n.jpg

Slik bor du!

Velkommen inn i folkehøyskolebobla!

Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap.

DSC04087.jpg

Fra kr 146 300,-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Instruktør

Henrik Björelind

Du vil være i gode hender med Henrik Björelind som instruktør. Henrik er utdannet trener med mange års erfaring. Henrik har vært kvalifisert PGA Club Professional siden 1998. Har har bred erfaring i trening / coaching av golfere i alle aldre og spillnivåer.

200922-hb_0130_900.jpeg
P1010553-28.jpg

Linjelærer

Audun Kristiansen

Audun er irriterende god i mye forskjellig, og skolen vår nyter særlig godt av hans kompetanse innen flyving, idrett og musikk. Med sin faglige allsidighet er Audun som skapt for jobbe på Stavern folkehøyskole, og at han vokste opp på campus, understreker vel bare poenget. Høsten 2006, etter en Bachelor i idrett og friluftsliv i Norge og Australia og jobb ved Nordfjord fhs, kom Audun hjem til Stavern

Dette sier elevene om Audun:

 • Audun er en blid, hyggelig og energisk lærer

 • Han er flink til å lære fra seg, og gjøre andre gode.

 • Audun skaper god stemning rundt seg!

 • Boblepodden
bottom of page