BOTRENING & AKTIV FRITID 

Et godt miljø å skape gode minner i,

for å lære og mestre nye ting.

OM LINJA

Mange opplevelser, nye og gode venner, inkluderende fellesskap og en start på det å flytte hjemmefra med tilrettelagt oppfølging.

Som elev på Botrening & Aktiv fritid er du en del av et inkluderende skolemiljø, der det er aktiviteter på kveldene og i helgene for hele skolen. I skolehverdagen skal vi lage mat sammen, øve på klesvask og holde orden og andre praktiske fag. Vi går mye på tur i nærområdet, har ulike aktivitet og samhandlingsfag. En hverdag som skal gjøre deg mer klar for å stå på egne ben, ut fra dine forutsetninger. Derfor har vi også assistenter som er med klassen både på dagtid og kveldstid.

STUDIETUR I EUROPA

TUR I NORGE

ARBEIDSTRENING

MILJØBEVISSTHET

SAMARBEIDE MED ANDRE

BO SAMMEN MED ANDRE

FRILUFTSLIV

MATLAGING

UTFORSKE STAVERN

GÅRDSBESØK

PENGEBRUK

BLI SELVSTENDIG

FAGPLAN

For deg som har en psykisk utviklingshemming og som trenger litt hjelp i hverdagen. For deg som ønsker trening med å bo for seg selv. Vi trenger deg som er sosial og trives i sammen med andre!

Les mer om linja her

Hos oss kan du styrke interessene dine i et unikt felleskap. Bli tryggere på hvem du er, hva du vil og hvor du skal. Skolens unike beliggenhet, med kort vei til både sjø, villmark og storby, setter rammene for et innholdsrikt år.

Helene Ekholt

Linjelærer Botrening & Aktiv fritid

Helene er utdannet sosionom med spesiell vekt på familie og nettverk. Hun har god arbeidserfaring fra tidligere yrker og er glad i å jobbe med mennesker med ulike behov.

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern folkehøyskole