BLÅLYS 113

—Pngtree—color_watercolor_brush_material
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

Et år med introduksjon til noen av Norges viktigste oppgaver

Hvit transparent2.png
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Denne linjen gir deg et godt grunnlag for å studere videre innenfor helse, omsorg og akuttmedisin. Alt er pakket inn i et fantastisk folkehøyskoleår. I samarbeid med ambulansetjenesten, brannvesenet, politiet, Røde Kors og Redningsselskapet vil du ta del i spektakulære og lærerrike øvelser.

Brenner du for å være en del av et beredskapsteam? Vil du kjøre ambulansehelikopter? Bli lege? Jobbe i redningsselskapet? Eller ønsker du bare kompetanse innenfor førstehjelp, søk og redning? Du trenger ikke vite eksakt hva du ønsker, men siden du allerede er her inne har du mest sannsynlig hjerte for fagfeltet. Du vil lære livreddende førstehjelp og få en unik mulighet til å bli bedre kjent med deg selv under press, i tillegg til å få innblikk i hva du kan møte generelt i helsevesenet.

Linjen passer for deg som ønsker et stort faglig utbytte i takt med opplevelsene bare folkehøyskolen kan gi. Du må ha normalt god fysisk og psykisk helse.

ORIENTERING

AMBULANSEMESTERSKAP

SKREDKURS

AHLR - AVANSERT HJERTE- LUNGEREDNING

TRAUME

UNDERSØKELSESMETODER

LIVREDNINGSKURS I VANN

SKREDKURS MED RØDE KORS

FØRSTEHJELP OG MEDISIN

FYSISK & MENTAL TRENING

HEMSEDAL DOWNHILL

SMITTEVERN

COASTAL EXPLORING

FYSIOLOGI

FRILUFTSLIV

ØVELSER MED BRANNVESENET

FAGPLAN

Du vil bli utfordret, både fysisk og psykisk, på situasjoner ikke alle mennesker kommer opp i. Er du trygg i vann? Hvordan reagerer du på høyder?

Gjennom både erfaring og refleksjon skal vi øve på stress håndtering i vanskelige situasjoner. Hva gjør du dersom du ser et barn falle ned i vannet fra bryggekanten? Dette året vil gjøre deg i stand til å ta gode valg hvis uhellet først skulle ramme deg eller dine nærmeste. I samarbeid med våre naboer; Politihøyskolen, Redningsselskapet, Larvik Brannvesen, Røde Kors og Kriminalomsorgen tilbyr vi et bredt og spennende fag.

TANZANIA

En unik studietur; her får du et innblikk i hvordan et sykehus med avanserte funksjoner kan drives langt ute i bushen. I Tanzania kan vi velge mellom noen av Afrikas beste safariparker og ute ved det Indiske hav finner vi Zanzibar med sine eksotiske strender, lukter og smaker. Menneskemøter og innblikk i andre levevilkår og en annerledes kultur er med på å gi nye perspektiv på tilværelsen.

 

Dette er en studietur med perspektivgaranti!

zanzibar.jpg

Fra kr 122 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Randi Oord Næss

Linjelærer Blålys 113

Design uten navn (20).png

Randi er utdannet sykepleier, men interessene hennes går langt utover dette. Hun elsker å være ute i naturen, enten om det er trening eller teltturer. Randi er opptatt av å se hele menneske, og liker motivere og inspirere andre til å nå sine mål.

Hvit transparent2.png

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!