TURN

—Pngtree—color_watercolor_brush_material
—Pngtree—color_watercolor_brush_material

ET ÅR MED TURN I NORGES RÅESTE TURNHALL

—Pngtree—color_watercolor_brush_material

OM LINJA

Dette er linja for både aktive turnere og nysgjerrige nybegynnere. Få individuell og proff oppfølging og utfold deg i Norges råeste turnhall. Studieturen går til Portugal.

Har du et brennende ønske om å lære deg salto med skru, dobbel salto, trippel salto eller bare generelt bedre kroppsbeherskelse? Turnlinja er valget for deg som ønsker å bli utfordret i nye hopp og øvelser på trampett og tumbling, samt bedre din balanse, spenst, koordinasjon, styrke og hurtighet. Med utgangspunkt i et samarbeid med STAG turn har vi landets eneste linje for troppsturnere som ønsker å kombinere troppsturn med folkehøyskole.

ANDRE AKTIVITETER MED SKOLEN

KROPPSBEHERSKELSE

KOORDINASJON

SAMHOLD

STYRKETRENING

TRENERROLLE

HEMSEDAL DOWNHILL

MØT ANDRE SOM DEG

FJELLKLATRING

RAPPELERING

JUVING

TRAMPETTUTVIKLING

TRAMPOLINE

FAGPLAN

I starten av året kommer vi til å ha mest fokus på å dele hoppene opp for å se litt på teknikken og hva som eventuelt kan forbedres. Det blir med andre ord en god del fokus på teknikk i løpet av den første perioden. I tillegg er det lagt opp til ganske mange treninger slik at det er behov for en god del styrketrening. Dette gjør vi for å forebygge skader og for at det skal bli lettere for deg å kunne trene to økter om dagen.

STUDIETUR TIL PORTUGAL

Turen går til Portugal, hvor vi tilbringer drøyt to uker med tilgang på noen av verdens beste surfebølger. I tillegg vil du få oppleve fjellturer, snorkling, idylliske strender, flotte menneskemøter og ikke minst; innsikt i en annerledes kultur og et større perspektiv.

Fra kr 124 800.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

Ruth Silje Boklund

Kontaktlærer TURN

IMG_5228.jpg

Ruth Silje er dama som liker å ha mange jern i ilden.

Som skolens sosiallærer er hun for mange elever en god og trygg samtalepartner i hverdagen.

Hun er kontaktlærer for TURN og vil også ha en del undervisning på linjen og for alle elevene. Det kan være alt mellom lek, yoga og Life skills.

Hvit transparent2.png

Takk for at du tar kontakt, jeg svarer deg raskt!