TURN

ET ÅR MED TURN I NORGES RÅESTE TURNHALL

OM LINJA

Dette er linja for både aktive turnere og nysgjerrige nybegynnere. Få individuell og proff oppfølging av Sondre Thorstein og utfold deg i Norges råeste turnhall. Studieturen går til Sør-Afrika.

Har du et brennende ønske om å lære deg salto med skru, dobbel salto, trippel salto eller bare generelt bedre kroppsbeherskelse? Turnlinja er valget for deg som ønsker å bli utfordret i nye hopp og øvelser på trampett og tumbling, samt bedre din balanse, spenst, koordinasjon, styrke og hurtighet. Med utgangspunkt i et samarbeid med STAG turn har vi landets eneste linje for troppsturnere som ønsker å kombinere troppsturn med folkehøyskole.

ANDRE AKTIVITETER MED SKOLEN

KROPPSBEHERSKELSE

KOORDINASJON

SAMHOLD

STYRKETRENING

TRENERROLLE

TRAMPETTUTVIKLING

TRAMPOLINE

TRENERROLLE I SØR-AFRIKA

HEMSEDAL DOWNHILL

MØT ANDRE SOM DEG

FJELLKLATRING

RAPPELERING

SAFARI

JUVING

STUDIETUR TIL SØR-AFRIKA

FAGPLAN

I starten av året kommer vi til å ha mest fokus på å dele hoppene opp for å se litt på teknikken og hva som eventuelt kan forbedres. Det blir med andre ord en god del fokus på teknikk i løpet av den første perioden. I tillegg er det lagt opp til ganske mange treninger slik at det er behov for en god del styrketrening. Dette gjør vi for å forebygge skader og for at det skal bli lettere for deg å kunne trene to økter om dagen.

STUDIETUR TIL SØR-AFRIKA

Turen går til Sør-Afrika, hvor vi tilbringer drøyt to uker med tilgang på noen av verdens beste surfebølger. I tillegg vil du få oppleve snorkling, idylliske strender, flotte menneskemøter og ikke minst; innsikt i en annerledes kultur og et større perspektiv.

Linjene PULS, GOLF og TURN drar sammen på denne turen og vi vil ha høyt fokus på fellesskap, faglig utbytte og kulturforståelse. Her blir det trening og undervisning i fantastiske omgivelser.

Sør-Afrika byr på MYE aktivitet, spennende kulurmøter og en mulighet til å gjøre noe for andre. Vi samarbeider med organisasjonene Hope through Action og SCORE, og våre elever vil jobbe som frivillige hjelpetrenere og lede aktiviteter for barn og unge i Franschhoek Valley og Mbekweni. Sjekk ut info og video om SCORE. Studieturen vil også by på safari, fjellklatring, rappellering, paragliding, strikkhopp, juving, surfing og terrengsykling. Og kanskje kan det friste med et fallskjermhopp over Cape Town?

Fra kr 123 000.-

Ruth Silje Boklund

Kontaktlærer Turn

Sondre Thorstein

Instruktør TURN

Ruth Silje Boklund

Kontaktlærer TURN

Ruth Silje er dama som liker å ha mange jern i ilden.

Som skolens sosiallærer er hun for mange elever en god og trygg samtalepartner i hverdagen.

Hun er kontaktlærer for TURN og vil også ha en del undervisning på linjen og for alle elevene. Det kan være alt mellom lek, yoga og Life skills.

Sondre er fra Larvik og turner for Stag turn. Med de har han vært med på å vinne hele 5 Norgesmesterskaper, samt en sølv- og  bronsemedalje sammen med landslaget. Utenfor turnhallen er han veldig glad i å filme og redigere, og i det siste har han blitt veldig opphengt i discgolf!

Stavern folkehøyskole

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 Stavern folkehøyskole