TURN

ET ÅR MED TURN I NORGES RÅESTE TURNHALL

OM LINJA

Dette er linja for både aktive turnere og nysgjerrige nybegynnere. Få individuell og proff oppfølging og utfold deg i Norges råeste turnhall. 

Har du et brennende ønske om å lære deg salto med skru, dobbel salto, trippel salto eller bare generelt bedre kroppsbeherskelse? Turnlinja er valget for deg som ønsker å bli utfordret i nye hopp og øvelser på trampett og tumbling, samt bedre din balanse, spenst, koordinasjon, styrke og hurtighet. Med utgangspunkt i et samarbeid med STAG turn har vi landets eneste linje for troppsturnere som ønsker å kombinere troppsturn med folkehøyskole.

Turn-7B.jpg

KROPPSBERHERSKELSE
KOORDINASJON
BALANSE
TRAMPETT
TRAMPOLINE
TUMBLING

SAMHOLD
STYRKETRENING
TRENERROLLE
ORIENTERING
AKTIVITETER MED HELE SKOLEN
VARIERENDE VALGFAG

FAGPLAN

I starten av året kommer vi til å ha mest fokus på å dele hoppene opp for å se litt på teknikken og hva som eventuelt kan forbedres. Det blir med andre ord en god del fokus på teknikk i løpet av den første perioden. I tillegg er det lagt opp til ganske mange treninger slik at det er behov for en god del styrketrening.

 

Linjedagene er oppdelt i to deler, hvor selve turntreningen er den ene delen og annen variert trening og klassemiljø er den andre delen.

Dette er med på å forebygge skader og dempe belastningen kroppen blir utsatt for.

IMG_7450.jpg
7-_KAI8393.jpg

VELG STUDIETUREN DIN SELV!

Studieturen til Skandinavia er inkludert i linjekostnaden på alle linjer.

 

Ønsker du studietur innenfor kultur, aktivitet eller bistand, så tilbyr vi også andre studieturer for en ekstra kostnad.

SLIK BOR DU

Velkommen inn i folkehøyskolebobla!

Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap.

DSC0347411.jpg

Fra kr 127 000.-

Godkjent for støtte av lånekasssen

_KAI9752.jpg
IMG_6591.JPG

Per Andreas Ringsby

Kontaktlærer TURN

Per Andreas er utdannet fra Olympiatoppens topptrenerstudie på NTNU og har mange år bak seg som landslagssjef i Norges Kickboxingforbund.

Som kontaktlærer får turnelevene oppleve andre treningsmetoder og undervisning utenfor turnhallen.