Om skolen

Hos oss kan du styrke interessene dine i et unikt fellesskap, bli tryggere på hvem du er, hva du vil og hvor du skal. Skolens flotte beliggenhet, med kort vei til hav, villmark og storby, setter rammene for et helt spesielt år i ditt liv

DSC0347411.jpg

Over 100 års erfaring

En skole er mye mer enn bygninger, regnskap, pedagogikk og fag. Den er også, og kanskje mest av alt, mennesker. Og det er i samspillet mellom dem at folkehøyskolen blir til.

Skoleåret

Studieturer & planverk

Slik bor du

Rom og fasiliteter

En kristen skole

Slik søker du

Vår historie

Ansatte

Fritidstilbud

Bærekraft

Gjennom 100 år har skolebygget blitt beundret, beundret av sjøfolk som brukte det til navigasjon og tyske soldater som drømte seg hjem når de så lysglansen i vinduene under krigen. Over 10 000 elever har delt sine historier til hele verden om sin tid hos oss. 

Tegning_mBakgrunn (1).jpg

Halvor Bakke - programleder og interiørdesigner

«Stavern folkehøyskole har en beliggenhet og nærhet til kysten som er unik og gir fantastiske naturopplevelser. Stavern folkehøyskole har mange støttespillere utenfor skolen som gir elevene ekstra gode opplevelser og studietid. Jeg hadde min siviltjeneste på skolen, kanskje en av de beste periodene i livet mitt»

Trygve Skaug - artist, poet og låtskriver

«På Stavern fhs lærte jeg masse om det å bruke kreativiteten min slik jeg ønsker det, og om det å få formidlet ut det jeg har inni meg. Jeg fikk formet mye av uttrykket mitt der. I tillegg fikk jeg også med meg mange verktøy som jeg nå bruker hver dag i jobben min som musiker og tekstforfatter på heltid.»

P1250179.jpg