top of page

Vi Samlet Inn 1 Million Kroner Til Veldedige Formål!

Updated: Oct 17, 2022

.. og det stopper ikke der! Aksjonsuken er en uke hvor elever og lærere bretter opp armene for å utføre forefallende arbeid i lokalsamfunnet, og nå står elevene klare for nok en aksjonuke!


Når verdens øyne er rettet mot Ukraina er det også viktig å ikke glemme sårbare mennesker andre steder i verden.


Alle innsamlede midler i aksjonsuka på Stavern folkehøyskole går uavkortet til Misjonsalliansen og Redd Barna.

I Ukraina har krigen medført at minst 10 millioner mennesker er på flukt, og halvparten av disse er barn. Vi vil støtte Redd Barna sitt arbeid som sørger for mat, klær, medisiner og psykologisk hjelp til barn på flukt.

Når verdens øyne er rettet mot Ukraina er det også viktig å ikke glemme sårbare mennesker andre steder i verden, derfor ønsker vi å fortsatt støtte vår mangeårige samarbeidsorganisasjon Misjonsalliansen og deres arbeid for inkluderende utdanning i Ecuador og Vietnam. Utdanning er et av de viktigste virkemidlene for å bekjempe fattigdom, og vi vil være med å sørge for utdanning til noen av verdens mest sårbare, nemlig barn med nedsatt funksjonsevne. I Ecuador støtter vi Misjonsalliansens dagsenter for barn med spesielle behov, "Centro Creer". I Vietnam støtter vi Misjonsalliansen arbeid for mer inkluderende skoler.


Se årets spleis her


Bilde: Elever fra 2020/2021.


Comments


bottom of page